Szef Kuchni

poszukuje dla swojego Klienta w branży gastronomicznej osoby na stanowisko:

Szefa Kuchni

Miejsce pracy: Tychy

Oczekiwania wobec Kandydatów:

- wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne,
- udokumentowane doświadczenie na samodzielnym stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy Szefa Kuchni lub Szefa Zmiany,
- umiejętność zarządzania zespołem, w tym: motywowania zespołu, szkolenia nowych pracowników, kontroli i rozliczanie czasu pracy,
- umiejętność przygotowania dużych imprez gastronomicznych oraz cateringów zewnętrznych,
- znajomość najnowszych trendów oraz kreatywność,
- aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych,
- sumienność, odpowiedzialność i zaangażowanie.

Obowiązki Kandydata:
- zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w punktach gastronomicznych hotelu oraz usług bankietowych i cateringowych,
- organizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działu,
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami sieci,
- opracowywanie karty menu oraz menu konferencyjnego i bankietowego,
- opracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowej,
- kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych.

Oferujemy:
- pracę pełną wyzwań w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole,
- możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się polskiej sieci hoteli,
- stabilne warunki zatrudnienia.

Zapraszamy do składania CV na adres: aleksandra.kuncewicz@personalne.com.pl

Skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami.